BOKSTEAM ASSEN

Welkom bij Boksteam Assen

Boksteam Assen is al jaren een begrip in de Nederlandse vechtsport en staat bekend om het sociale karakter van de club. Onze trainingen zijn voor beginnende en gevorderde recreanten en wedstrijdboksers. Bij ons kan je op een veilige en verantwoorde wijze 'The Noble Art of Selfdefence' ervaren. De hoogte van de lat bepaal je zelf. 


Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en samenwerkingspartner van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij. Teven zijn we onderscheiden met het 'Fight Right' keurmerk.

FIGHT RIGHT KEURMERK

NIVM

We zijn onderscheiden met het Fight Right Keurmerk
De populariteit van vechtsporten neemt de laatste jaren ongekend toe.Vechtsport heeft daarnaast een grote potentie om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke thema’s.
De afgelopen jaren is dat bewezen door de zeer positieve resulaten in landelijke vechtsportprojecten en onderzoeken.
Toch is het imago nog niet per definitie positief.
Voor clubs is het daarom belangrijk zich transparant te onderscheiden als kwaliteitsvol, professioneel en maatschappelijk betrokken.
Fight Richt Keurmerk NIVM Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij
Een herkenbaar en onderscheidend keurmerk.
nederland ziet en ervaart zo dat in de club vechtsport op een veilige en verantwoorde wijze wordt gegeven binnen een goed pedagogisch klimaat en waar maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plek heeft.
Het keurmerk zet de club tegelijk in de aandacht en daardoor wint het aan maatschappelijke kracht.