Boksteam Assen

Projecten

In samenwerking met Mental Progress zijn we boksen op recept gestart.
Sportlessen voor mensen die niet aan reguliere trainingen kunnen deelnemen.

kijk ook op Boksen op recept.nl 


Wij zijn betrokken bij diverse projecten. We geven clinic op scholen, instellingen, bedrijven en feestjes.

Onze vaste klanten zijn;

dr. Nassau College.

Drenthe College.

Noorderpoort College.

Vincent v Gogh College.

Alfa College.

Zernike College.

Lionsclub Drante Hoogeveen.

Lionsclub Hoogeveen.


CLINICS

Boksen is voor iedereen, om eens te proberen.

Wij bieden 100% veilige clinics voor jeugd, volwassenen, bedrijven en andere instellingen.

De clinics geven je een goed beeld van wat het boksen van je vraagt om daarna met een voldaan gevoel te genieten van een hapje en een drankje in onze gezellige kantine.

Speciaal voor de jeugd die b.v. voor een verjaardagsfeestje willen boksen met hun vrienden hebben we een boksdiploma ontwikkeld. Deze krijgen ze na de les uitgereikt. Stoten naar het hoofd in bij onze clinics uitgesloten.

LIONS BOKSGALA HOOGEVEEN

Een groot project van onze boksschool is het Lionsboksgala Hoogeveen.
10 bekende ondernemers uit Hoogeveen gingen het tegen elkaar opnemen in de boksring in een echte bokswesstrijd ten bate van het jeugdsportfonds. Een intensief project dat in november in Papendal begon. Onze trainer Johann verzorgde daar samen met Arnold Vanderlyde de kickoff van het project.

Een intensief 3,5 maand durende trainingstraject waarbij de Lionsclub ondernemers omgeschoold werden tot echte wedstrijdboksers. Een behoorlijke verantwoordelijke taak voor onze trainer ondersteund door ons wedstrijdteam. Op 13 maart was het zover. Een groot opgezet boksgala die al weken uitverkocht was.
Exclusief opgezet. kaarten van € 120,00 per stuk en kledingcode Smoking en galajurk. 

Al ver van te voren gonste het van de geruchten in Hoogeveen. De verwachting was erg hoog voor deze mannen en dat voelden ze mentale ondersteuning was niet voor niets geweest. 

De boksers maakten echt werk van hun debuut als bokser. Kleding met sponsoring en aangepaste muziek. De opkomst van de mannen mag dan ook spectaculair te noemen zijn. Harde muziek, veel licht en confetti kanonnen. Ook de wedstrijden waren echt. De mannen, echte vrienden gingen er vol in. 

Het geheel werd door Viggo Waas aan elkaar gepraat. Viggo, zelf ambassadeur van het Jeugd Sportfonds vervulde deze taak erg goed, ondersteund door Arnold Vanderyde. Na het boksen was er een veiling.
Een boksclinic bij Boksteam Assen ging onder de hamer voor € 1.300,00 naast andere items die veel geld opbrachten. totaal opbrengst € 35.000,00

 Aftermovie training Aftermovie Lionsboksgala